FågelRåger

Min mamma är så rolig, när vi precis skulle ta oss iväg till kungsbacka imorse säger hon " åhh nej Freddie, du har inte plockat undan i köket efter dig"

Jo tänkte jag å gick in för att kolla efter, då skiner hela köket i en strålande glans, MEN där, mitt på köksbänken låg det en rostad macka som jag glömt av,


" Men Freddie, du har bara lämnat "mackorna" framme, och dem smular, och katterna kommer välta ner dem, och sen kommer dem börja leka med dem och jag orkar inte få en massa smulor över hela husen, TA BORT DEN"

Jag började garva, och då svarar hon till sitt försvar

"Sluta jag har faktiskt blött jätte mycket nu" (mens)


Jaja nu sitter jag i skolans bibliotek, kom 25minuter försent till filmkunskapen, jag är alltid 25 minuter försenad till filmlektionerna ?!, hur som helst pallade jag inte gå in där  försenad för 35 gången, så jag gjorde ett desperat försök att få tag på någon som ville äta frukost med mig, men ack vad alla hade sovmorgon.


Ikväll kanske det blir göteborg, Ej utgång säger jag nu, men får jag i mig minsta glas med vin lär jag vara på andra tankar, förövrigt är jag faktiskt ganska sugen på öl,

Någon frivillig som ställer upp på sällskap bort till rumpans bryggservering? (senare)




Något som jag bara tänkt på lite snabbt. Ganska konstigt med värt att fundera på.

Kan djur få könssjukdomar? Jag menar dem förökar ju sig dem med, dessutom förökar dem sig hej vilt med vemfan som helst av samma sort.
Och speaking of djur! Jag måste bara berätta!

Jag drömde en så sjuk dröm. Det handlade om en as söt liten pippifågel typ gråsparv. Som flög in på bussen, och jag fick för mig att rädda den, (jag var ej på bussen) men snabbt som attan började jag jaga bussen tills jag fick stopp på den, å det var ca 5 mil efter att jag startat min jakt, när jag väl hoppar på bussen och får tag på fågeln, stoppar jag den i min ficka ?! i don't know why ? när jag kommer hem å skall plocka upp fågeln är den död å stenhård.. då ger jag flygfanet till min katt som ivrigt börjar smaska i sig, och då börjar fågeln leva igen!

Ush, det måste tyda på mitt hemska beteende igår, eller något sådant..


Jaja nu skall jag nog ta en sväng om min mor. God morgon förövrigt.

Ciao



 


Kommentarer
Postat av: emeliewehl

Fan vad läskigt. Tänkte precis på samma fråga igår, om djur kan få könssjukdomar, och det är ju inte världens vanligaste fråga.

2009-05-15 @ 14:44:00
Postat av: Victoria

nej, det var det verkligen inte. kan inte säga att allt är prima ballerina just nu (7 tentor på ingång) men jag lever :) ser att du muckar bråk med folk på gatan huh... be careful man ;) u know what i mean haha. kram på dig.

2009-05-15 @ 20:50:40
URL: http://victory.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Ja djur kan få könssjukdomar :P AIDS kommer från aporna från början:P

2009-05-17 @ 20:37:13
Postat av: kellu

2009-05-17 @ 21:37:52
Postat av: kelly

lite weird drööm ?? :P

2009-05-17 @ 21:38:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0