No hash no fun

Jag mamma och pappa kollade på Dorothy Mills ( en psyco film )

Den var riktigt udda, men som alla udda filmer har den ett ihopkytande slut, men ganska.. Irriterande väckande och orättvist slut.


Lite kort om filmen.


Psykiatrikern Jane Morton, som nyligen förlorat sin son i en drunkningsolycka, tar sig an fallet Dorothy Mills. Dorothy som bor på en avskärmad irländsk ö där religion och tradition har starkt inflytande över de få invånarna står anklagad för att misshandlat ett barn medan hon passade honom. Snart efter Janes ankomst börjar mystiska händelser inträffa när ön och dess invånares mörka förflutna börjar nystas upp.



Är du rädd för ditt eget barn?.. lilla mamma....

Nationalteatern - Barn av vår tid




Mamma röker på

Innan vi kollade på Dorothy Mills, Kika vi på något pappa hade på datorn, En engelsk kvinna som åkte till Holland för att prova massa olika droger Cannabis osv, och se effekterna, hon åkte också runt till olika proffesorer och intervjuade folk på gator och hem. mest för att få en lite mer vetenskaplig bild av drogerna.


Man fick följa henne igenom olika droger hur hon reagerade på Ditten och datten, hon genomgick olika tester som att köra bil Nykter, Full och Hög


Nykter = exemplarisk körning

Hög = livrädd

Packad = Galen, hon körde över en docka så huvudet rulla åt helvete..


Jaja, man får iaf lära sig ett och annat, och det är bull shit att cannabis är farligare än alkohol, Alkohol tär kroppen på ett helt annat sätt, dock är "skabb cannabis" farligt för kroppen där dem blandat i en massa glasfiber för att efterlikna ngt... jag minns inte vad. Hur som helst Glasfibret är farligt, för när du röker cannabisen värms glasfibrer upp och på lång sikt fräter det upphettade glasfibrer upp dina lungor.

Köp aldrig cannabis eller ngn annan drog på gatorna om ni besöker Holland, Köp det i en Coffey shop detta fick man lära sig i den engelska kvinnans dokumentär.

Haha skön kvinna, dock fanns det en ännu skönare tant med i filmen som odlade cannabis hemma och bjöd på Hash Brownes.

I have to go see her!


Becaus i got high -  Affroman

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0