Been a while !

Nu var det ett tag sen jag uppdatera senaste!

Kl 05:00 går mitt plan från landvätter på onsdag morgon!

Sharm el shejk here i come!!

Det skall vara grymt vatten där har jag hört, hoppas man får se på ett å annat när man e å snorklar.

Förövrigt har vi bokat en båt tur med delfinbad osv, skall bli spännande!


Carolina Gynning

MIN LIVS KÄRLEK

MIN KÄRLEK! <33
Efter en hård dag ute på jordhögarna som blir allt mindre för varje timme, skall jag käka middag ta mig en dusch och göra mig redo för en student fest i Onsala, it's gonna be alot of fun!

Smack smack smack smack smack

I miss Stockholm

jag saknar stockholm, jag saknar att träffa nytt folk, jag saknar den galna bruden nedan, jag saknar att inte få ta del i dannes självständighetsprosses, jag saknar att gå ut varje kväll, jag saknar alla drinkar, jag saknar impulsiva investeringar, jag saknar plankstek, jag saknar solen,

NJUT
MARTINA AND ME

Solig dag

Idag började jag inte skolan förens 14:20 vilket var ganska skön eftersom jag var vaken sent igår natt,

Jag unnade mig och tog mig tid att göra en avokadosallad med couscous ris i, yummi.

Solen skiner och jag är glad, senare idag har jag bestämt mig för att göra en favorit i repris och sätta mig på rumpan bars uteservering (bryggan) och ta mig en öl, Schlurp schlurp


Nu sitter jag på min textkommunikation lektion och analyserar och skall sätta betyg på ett reportage om ett ungdomsband. Och ganska oväntat fick jag ett samtal från Michael ang gårdagens inlägg med skadestånd. Han har alltså ringt en person som har koll på området skadestånd och mjölkat fram ett och annat och det visar sig att ligger jag i kan jag få ut den summan jag skrev igår gånger 3. Mucho intressante!

Jag skall ta mig tid ikväll att kolla närmare på det hela, nu skall jag sätta betyget på repotaget som kommer hamna på ett -vg eller vg. Vi får se hur snäll jag är


C ya!


Solig dag

Idag började jag inte skolan förens 14:20 vilket var ganska skön eftersom jag var vaken sent igår natt,

Jag unnade mig och tog mig tid att göra en avokadosallad med couscous ris i, yummi.

Solen skiner och jag är glad, senare idag har jag bestämt mig för att göra en favorit i repris och sätta mig på rumpan bars uteservering (bryggan) och ta mig en öl, Schlurp schlurp


Nu sitter jag på min textkommunikation lektion och analyserar och skall sätta betyg på ett reportage om ett ungdomsband. Och ganska oväntat fick jag ett samtal från Michael ang gårdagens inlägg med skadestånd. Han har alltså ringt en person som har koll på området skadestånd och mjölkat fram ett och annat och det visar sig att ligger jag i kan jag få ut den summan jag skrev igår gånger 3. Mucho intressante!

Jag skall ta mig tid ikväll att kolla närmare på det hela, nu skall jag sätta betyget på repotaget som kommer hamna på ett -vg eller vg. Vi får se hur snäll jag är


C ya!


När man pratar om trollenDet är ganska komiskt och ganska skumt, Igår tog jag upp misshandlarna lite smått här på B-loggen, och idag efter min dans på jordhögs kullar, såg jag att jag fått ett brev från Folksam med värde av 10.000kr.


Till en början trodde jag att det var en avdragning av summa som kommer från Skadeståndet som ligger på 28.000kr, men efter att ha läst igenom brevet där det stod


" Från hemförsäkringens överfallsskydd lämnas överfallsersättning med 10.000kr. Denna överfallsersättning är alltså inget skadestånd utan en schablonersättning vi betalar ut."


Blev jag aningen gladare med tanke på att detta är en så kallad "bonus" utöver skadeståndet.

Hemförsäkring är bra skit, Är ni försäkrade? Om inte se till att försäkra er!

Jag vill bara upplysa er alla om att vara noga med att läsa igenom försäkringspapper och kolla upp vad det finns för erbjudanden/åtgärden för er om ni har någon form av ärr eller skada.

Ni kan till och med få ersättning för sår från en vurpa med cykeln te.x.


I en av mina andra försäkringspapper läste jag för ca 1 månad sen att man kunde skicka bild på vanprydande ärr, vilket jag har ett i mitt ögonbryn, och få ersättning för det.

-Det fanns liksom inget att förlora på det, så jag mailade iväg en bild på ärret,

Och så 1:a April alltså dagen innan min 19års dag fick jag ett brev där dem bedömt mitt ärr i ögonbrynet, och att ersättning kommer skickas till mitt konto. Direkt gick tankarna runt hur mkt kan det vara, men logiken landade någonstans runt 1 hundring eller 2. Men till min stora häpning fick jag syn på summan som faktiskt låg på 18.549kr

Det är gött som Mange Schmidt sa en gång "pengar rullar in som dem skall, kompis det går bra nu"


Var noga med försäkringar! PUSS


King of the craphill

Oj Oj, Ansträngningar är inget som tillhör min vardag, Och det är definitivt inget jag söker efter heller.

Men idag har jag varit duktig och hjälpt min far med att ta hans sysslor på "tomten" eller den blivande trädgården som hittills bara är en massa omvänd jord och ogräs.

Med en kratta i min hand en spade och en skottkärra vid troget vid min sida kände jag mig som en riktig man när jag dansade omkring på jordhögarna med Suburbia - West end girls på högsta ljudnivån i min MusicXpress mobil.


Nu har något polis kommit hit för att förhöra mamma angående misshandeln på ( C ). jag håller mig undan, skall dra en repa med dammsugaren å sedan hoppa in i en varm dusch.


To little to late

Klockan är snart 5 och jag har I-princip bara gått upp lagat mat å inte hunnit mer!

Ingen skola idag eftersom ett ganska oväntat samtal kom igår natt som inte avslutades förens klockan närmade sig 6, Gosh jag är trött!

Nu skall jag ut å röka hörs sen!

Let's take a ride and run with the nogs tonight
in suburbia..


Det hemska samtalet..

Mitt i det trevliga pratet med Lisa får jag ett samtal från mamma.

Ett så shockerande och känsloladdat samtal. Mamma plockade upp mig och Lisa. Vi stack iväg till mammas vän där allt startade.

En vän till mamma, vän till mig med kan man säga, har på självaste påsk afton blivit grovt misshandlad av sin pojkvän.

"Vännen" som jag inte vill utge namn på är förövrigt världens snällaste kvinna, Genom god, omtänksam realistisk och hur gullig och vacker som helst, det var hemskt att se hennes ommöblerade ansikte, ursäkta uttrycket men man skulle kunna missta henne för en sminkad pride paradist, för gud vet inte hur många färger och nyanser kvinnan hade i ansiktet och över armarna.

Flera sår över hela kroppen 2 stora blåtiror och en bruten näsrot flera skallningar.

Ush! hela själen vänder sig, man känner sig så hjälplös som inte kan göra något.

Det värsta med allt är att pojkvännen som först och främst har psykiska störningar och en diagnos på att allt inte står rätt till, käkar kraftiga mediciner och tar anabola i någon form, och tillråga på allt dricker han. Vilket gör honom till A huge beast. Misshandeln ägde rum mitt i ett kök, vidare in på en toalett på en familje fest/middag.

Och iof var väll det tur så att någon kunde stoppa honom.

Ne nu vet jag knappt vad jag skriver och vill inte yttra mig mer om det, man blir så ledsen och frustrerad!


Jag har själv upplevt 2 st misshandlar i mina dagar. Och jag förstår inte hur folk inte kan känna empati, att vara så känslo kalla och ge sig på en oskyldig människa utan att ha den minsta lilla underlag till det!
Men den berättelsen tar jag en annan dag, men med det säger vi
PUNKT och NOG för idag!

( gör som sarah dawn finer and move on )

Blessed löv on u my Friends ( C )


 
Ett par bilder från en av misshandlarna jag själv var med om, inte dem bästa, men blir mina historier om stryk aktuella kommer nog en å annan bild upp.

Peace and Love


Första dagen i skolan

För en gångs skull var jag uppe i tid, åt min frukost å valde kläder, bryggde morgon kaffe å han till och med sitta ute å röka till ett par låtar utan minsta lilla stress.

Men självklart var denna morgonen för bra för att vara sann, jag hade lite sluddrigt kvällen innan kollat upp busstiderna å hade för mig bussen gick 59, nej självklart var det 49, å där satt jag, lite små irriterad tände jag cigg efter cigg men bestämde mig ganska snabbt för att inte låta detta förstöra min dag! Jag sprang upp till vägen å fick stopp på en bil, God bless att det var min granne ödmjuk som han är skjutsade han mig till skolan trotts omvägen. Thx alot neighbour


Efter en otroligt lång skoldag utan mat begav jag mig till kungsmässan för att möta upp emma å Sarah, vi skiljdes efter en snabb fönster shoppning. Jag å emma tog en Catch up över en pizza på pizza kungen som förövrigt gör grymt goda pizzor!

Tack för det Emma, skönt att få en liten uppdatering, å en hel del smarriga hemligheter, can u keep a sekret ? Im in love with u, nej nej nu ljuger jag igen, Skämmes!


Efter avskedet av Emma tar jag mig ett par mkt smärtfulla kliv på väg bort till mammas salong för att invänta 30 minuter innan hemgång. När jag hör en bekant liten röst ropa "Freddie", Där stod hon, Lisa Lundqvist, den mystiska flickan som inte ploppar upp allt för ofta men det är glädjande dem få gånger hon faktiskt ploppar upp oväntat. Vi tog följe och råkade gå förbi en uteservering med öl... det säger nog allt, however så fastnade vi på Rumpan Bars flytbrygga med varsin storstark och ett 10 tal cigg var. Mummmaa

Det var så otroligt skönt att bara lägga allt åt sidan ett tag bara sitta där, dricka sin öl, få tjöta av sig och bli snäppet mer uppdaterad om lisa, det var trevligt, ibland känns det som att man borde ses oftare. Något som vi båda 2 tyckte var ironiskt var, att så fort vi beställt ölen och satt oss till ro bryts musiken och den dåvarande party skivan med Shakira remixers går till en kärleksladdad platta. Jag vill pointera att jag och Lisa var dem enda omborg på bryggan, vi väntade bara på att dem skulle börja kasta rosenblad omkring oss.

Men dagen som trotts allt kännes som den skulle få ett fins slut, ändrades ganska snabbt efter ett samtal från min mor...
Men det tar vi i ett senare inlägg..


Ursäkta läppen, jag kallas även olinda ;D


Refresh

Mmmmm. Det låter nog i mångas öron patetiskt att duscha ensam med tända ljus. Men det vill jag säga är något jag skarp rekommenderar.

Att tända ljus och sätta på en lugn och avslappnad låt samtidigt som man står i duschen och låtar vattnet kittla hårbotten och sakta skölja bort dem tidigare dagarnas händelser.

Man kan säga att det är lite som terapi, själen får för ett par minuter lite ro.

För er som är morgontrötta och har svårt att ta sig upp, DUSCHA på morgonen. Och är ni typen som inte klarar av att knappt befinna er i den starka toalett belysningen när ni nyligen öppnat era ögon, då är tända ljus lösningen på allt!

Oj det här inlägget börjar låta mer som ett tv-shop inslag.


"Nu är dem här ljusen som får dig att vilja gå upp, som håller dig kvar i duschen och automatiskt bidrar med en renare hud, köp dem. LJUS I BADRUMMET"


Min kropp har precis fått sin dagliga ro tillfredställelse, det är nästan lite farligt att duscha med ljus, man glömmer både tid och rum och tiden springer iväg till en annan dimension.. Inte dimension.. Men en annan timme iaf!

Anledningen till att jag tog duschen nu är enbart för att jag börjar tidigt imorgon och med största sannolikhet lär vara för trött för att hinna ta en dusch, I snooze i Lose!

Jag har också rakat mitt ansikte, vilket var i stort behov av en avhyvling.

Förövrigt vill jag bara ge Gillette Fusion rakhyveln lite extra blossen love ikväll för den är KRYM.


En trevlig låt, till en trevlig duschDuscha lungt, jag har hört att man kan trilla å spräcka skallbenet, Puss :)

Ballar av stål

Visst är det roligt med skadeglädje, det är faktist nästan den enda sanna glädjen som får en att skratta, i alla fall stämmer det ganska bra överrens med mig på många plan, Dock vet jag inte om jag riktigt tycker att ballar av stål är roligt, jag blir nästan bara lite irriterad över den rödklädda jävulen som smyger omkring med en lavblås å fräser anonyma människor i ansiktet under en fika eller hoppar in på kontor och blåser om kring viktiga arbetspapper. Hade jag råkat ut för det hade jag antingen hällt och kastat min fika på honom, eller klappat till honom.

Men för det är inte programmet dåligt det är underhållning och finns en hel del andra roliga saker att kika på.


Sista lov dagen

kl slog 07:50 och det var dags att göra sig klar för att åka till Göteborg och hämta upp mor och syster som varit i Åre och åkt skidor. Var man trött?!  JA! så jag tog mig en powernap direkt när vi kom hem sen startade jag min morgon med en god frukost utomhus med kaffe och oboy, fan vad gott oboy är rent ut sagt!
Sen har jag kikat in på ett å annat roligt klipp


"Häng med mig vi bildare en falang"
 

-"Vad fint ni har fått det"
-"Nej fatima det kan du inte säga här i trapphuset, du får ju vänta tills du kommer in"

 

förövrigt älskar jag människor som är kaxxigt självsäkra och sedan failar

Söndag

Söndagar är oftast sega å ångerfyllda för den blivande veckans allt slit. eller så är den rent ut av skön att bara ta det lugnt och ladda för en ny fräsch vecka.
min söndag har varit seg men som på alla söndagar kommer ju wipeout, tätt följt av sanningens ögonblick.
och kvällens program av sanningens ögonblick var grymt! inte så mkt obekväma frågor som det brukar vara, det är mest att dem ställer frågorna i en sådan ordning att personen i stolen blir idiotförklarad inför hela svenska folket.
Något man kanske.. eller som jag iaf störde mig på var killen i frågestolens ex flickvän. hon såg nästan ond ut å man såg att det värkte lite i henne när han närmade sig toppen av frågestaplarna. medans hans förståndiga vänner vädjade honom till att gå hem med 150, 300 vunna svenska kronor puchade hon sitt ex på ett bitchigt sätt, och enligt mig ett sätt med förhoppning på förlust, rensvartsjuka helt enkelt.
killen tog mod och satsade sina 300 000 kr, vilket var lyckat! för han blev sanningens ögonblicks första 500 000 kr vinnare !!

You go girl!.. Boy !!


Och med denna söndags afton tänkte jag summera min vecka i Stockholm
som varit mkt trevlig och impulsiv, jag har haft mestadels skoj och trevligt.
Resans topnotch får jag ändå säga var Daniels kompis Martina som var grymt Krym ( med K ) hon är ett stjärnskott direkt från himmelen (fjäsk fjäsk)
nej men det är väldigt roligt med folk som redan vid första mötet kan göra ett så bra och stark intryck på än. sådana glada och trevliga människor skulle världen behöva fler av, eller är det kanske till sin fördel att folk inte är förlika varandra? det är nog det som gör en människa minnesvärd.

i fredags skulle jag å Daniel möta upp ett par vänner till Daniel för att grilla och ta oss ett glas vin i en park, men den kvällen vart lite oplanerad så det blev inte ens av. Så där stod jag och Daniel med nyköpta korvar och korvbröd, så vad gör man? Jo man skiter i att kvällen höll på att gå åt helvete å låter sig själv inte hänga läpp utan man trillar in på "studionoll8" och beställer in en storstark och till det, Kanske det bästa som finns, Plankstek!! Mumms filibabba. därefter mötte vi upp Martina ännu en gång för att senare bege oss hem till Mikael. det var ett tag sen man såg den goa glade och grymt duktiga drinkblandaren till smålännings/ sthlm:are. efter ett par drinkar begav vi oss till Xplore där jag och Martina för det mesta "undvek" resten av klubben, Undvek är fel ord, men vi hittade oss en soffa på utgården nära till baren där vi trivdes, vi fick en skottsk och en engelsk vän som vi roade oss med att försöka bli förstådda.

Jag har aldrig tidigare varit något vidare för drinkar.. det är nog mesta dels för jag varit så dålig på vad jag igentligen skulle ha beställt. Men under denna resan har jag blivit snäppet vassare på drinkar än innan här är en del goda vätskor att rekommendera!Nr 1  Mojito, en frisk och fräsh drink mkt god!


4 - 6 cl ljus rom
2 Cl limejuice
2 Sockerlager/ ett par tsk strösocker
Ett par kvistar färsk mynta
Sodavatten

2, P2, ett tipps folk med mindre smak för vodka, byt ut vodkan mot bacardi límon

P2
3 cl Cariel T&Q Vanilla Vodka
3 cl Sourz apple
pressad lime
7up

3 Strawberry daiquiri, som även finns i Frozen variant, kanske mer för semestern eller sommaren"


4-6 cl ljus rom
3-4 jordgubbar
2 cl pressad lime eller citron
1/2 tsk socker

SOV GOTT MÄNNISKOR ! smack smack schlurp

ATTACKERAS AV ISBJÖRNAR

Jag tog en tripp med pappa för att sortera lite skräp, tanka och köpa ennu en god glass.
Inne på macken Chockeras jag av en av Gt stora framsides bild.


"32-åriga mamman höll för näsan - och hoppade ner i vattnet bland isbjörnarna.
Chockade besökare på Berlins zoo blev vittne till den dramatiska räddningsaktionen:
Med hjälp av ett rep firades kvinnan upp mot säkerheten - då tappade hon greppet och ett av djuren gick till attack"

Vad tänker vissa människor med undrar man?!, kvinnan ligger nu på sjukhus svårt skadad med bitsår över armar ben och bakre delen av kroppen. En talesman från polisen har beslutat att kvinnan skall genomgå en psykiatrisk undersökning. 
Well good work there! 

Påsk afton

Glad påsk på er allihopa. Inte för att jag direkt firar påsk eller gör det till något speciellt längre, däremot för ett par år sen uppskattade man att få ett ägg med en slant i eller lite godis, men precis som julen är det väll en högtid som växer bort med åren. Men det betyder inte att man helt och hållet skall kasta iväg påsken, jag å far min gick och tog oss en glass.
Jag tog mig mod att prova på den nya "lyx" glassen Magnum temptation. som faktiskt var riktigt god, och lagom stor. ovaligt mycket pengar för en glass bara, hela 22kr, men mycket av pengarna går nog bara till paketets tillverkning.

Magnum temptation

Förövrig hittills idag har jag hunnit städa mitt rum, packa upp väskan från stockholms resan, och Fy vill jag bara säga. min väska måste ha råkat få något väldigt väldigt illa luktande på sig, eller så är det helt enkelt så att den legat förlänge på vinden, för kläderna luktar inte direkt hallon, så nu kommer äntligen mina nya erfarenheter komma till andvändning, nämligen tvättning!

Och min underhållning medans jag tvättar är..
John ME - love is my drug.  och lite snabbt om denna låten så vill jag bara säga att min vän Erica andrén har vunnit tävlingen och fått äran att sjunga just denna låten tillsammans med sångaren John på siesta festivalen i sommar.
Grattis till Erika låten är grym och du gör den bra!


Tiao crus - Com on girl Ft. Luciana. låten fyller än helt klart med party känsla.

Och för att ge er en kontrast till "come on girl" kommer här en super mysig
"ge mig kramar" låt


Eva Dahlgren - Vem tänder stjärnorna

Im good im gone!

Pinkaboo

Hej hå alla glada Långfreda aight!. eftersom jag är i sthlm kommer jag inte att skriva mer i denna blogg förens imorgon kväll då jag anländer göteborg å min egna lilla lya. igår såg vi på bio, " män som hatar kvinnor" den var bra för att vara svensk film, men fick tänka en del och den var spännande, jag hade inte mkt naglar när jag gick ut ur salongen.
nu skall jag ner till kiosken för att köpa cigg sen blire ut på stan och ikväll skall vi träffa underbara matina å hänga järnet med gooa människor. C ya å en goooooo påsk!

PUKE damn ugly fucker

I förra inlägget nämnde jag att jag skaffat mig ovänner..
Tjaa jag har iaf fått ett hat objekt.  Jag hatar folk som är elaka i onödan.
Först och främst vill jag bara säga att jag kan vara en spydig och ganska elak person om jag har något underlag för det, men folk som aldrig hört talats om mig innan vad har dem igen att vara elaka mot mig?

Jag följde med daniel till torget med en inställning att gå ut ta ett glas å få känna lite på sthlm, väl där dyker en spidad nästan dampliknande kille upp som är en gammal bekant till daniel. killen hade tydligen något starkt emot mig, vad jag än sa fick jag en feedback på ett ögonbryn som reste sig å en avfnysning, mina magkänslor kände BIG USH USH. Thank god att vi till sist kom vi där ifrån och väl vid vagnen kramade "dampkillen"  om allihopa men när han kom till mig vände han sig om och hoppade på tåget, bara bettendet att inte ens säga något vid ett avsked är dålig hyffs, Det jag stör mig mest på är sakerna jag fick höra i efterhand, när jag inte hade ögonen mot honom gjorde han grimaser och stoppade in fingrarna i munnen som att påvisa en spya..
hade han varit här nu hade jag nog spytt honom rakt i ansiktet och tvingat honom att svälja det.. för denna bilden får mig verkligen att må illa..
August Ekstrom
Gorillliknande

Stockholm

Hello alla fans!!

Då var dagen vi har sett fram emot med skräckblandad förtjusning äntligen här. Freddie goes to Hollywood. Oj, nej! Jag menar Freddie goes STHLM. That's right bitches! Nu har jag varit  i den kungliga huvudstaden i hela 8 timmar och har redan hunnit skaffa mig ovänner, men mer om det senare.


dagen har varit upp och ner, jag stack med bussen 10:30 till kungsbacka och mötte upp sofie, vi drog en ride runt kungsbacka i hennes bil, sen blev det texmax grillade mackor till frukost, yummie, eftersom jag fyllt hår envisades hon med att ge mig pressent , det var en jätte fin skjorta Tack tack tack sofie.
Men innan jag hoppade på tåget till Sthlm så hann jag träffa Deji för en snabb fika och utbyte av lite varor. Jag behöver väl knappast säga att det var krymt. Sen var det bara för mig att hoppa på tåget, luta mig tillbaka och låta färden börja. Och som om jag inte var kåt nog efter att ha träffat Deji så får jag syn på den hetaste tågkonduktören någonsin. Mina tankar började rusa. Plötsligt så var det enda jag kunde tänka på hur konduktörens slimmade lår skulle kännas mot mitt skrev medan han gränslade mig på en tågstol i första klass kupéen, mina händer i hans hår och våra läppar sådär en 0.0002 cm ifrån varandra. Plötsligt så kändes tanken av att vara inständ på en tågtoalett i två timmar ganska trevlig. Men tyvärr fick jag inget utlopp för mina fantasier denna gång heller. Fan att man är så blyg ibland. Big shame on me !

Så en ganska händelselös tågresa tog slut och jag klev ut på perrongen på Stockholms centralstation. Lite besviken dock, var är alla mina bloggfans som jag hade förväntat mig skulle stå här skrikandes med kameror i händerna? Min blogg har ju faktiskt varit uppe i snart två dagar. SKÄRP ER. Jag är ju känd nu!

Sen kom Daniel och kramade om mig. Dessvärre har han en tendens att krama lite väl hårt ibland, jag tror att jag hörde ett av mina revben knäckas, snyft. Vi satte oss på mälarpaviljongen och jag fick mig en fin liten öl, schlurp schlurp! Det bästa var att det var min egna öl. Jag har en förkärlek till att stjäla och halsa ner andras öl när de inte tittar. En av mina mycket bra egenskaper om jag får säga det själv.
Mälar paveljongen är förövrigt ett riktigt trevligt ställe, det är en resturang hälften ligger på land med en stor uteservering som flyter på mälaren sjukt nice, its like a yellow sutmarine.. lr kanske känslan av att vara en duktail, Jag är bäst på engelska också vill jag poientera

Mälarpaveljongen

PEACE FANS!

Freddie goes KRYM

Det blev aldrig någon solning för mig, min tid togs upp av städning, packning och en tupplur efter min grymt hårde dag.. eller kanske inte!
jag har för första gången gjort något välldigt lärorikt och andvändbart, nämligen lärt mig att tvätta, torktumla OCH hänga det torktumlade plaggen på ett tvättställ. Im like grym fast med K like krym.
Nu är packningen för 5 dagars tripp nästan färdigpackad jag saknar dock ett å annat småkraffs som jag skall hämta upp hos en vän imorgon innan tågavgången.

imorgon skall jag
1  Åka tåg och lyssna på en massa bra musik
2  fika med daniel och hans vänner
3  Köpa ett par nya chinos
4  gå till torget å ta mig en välförtjänad öl
5  glömma av göteborg ett tag, men endå tänka onda tankar och komma på ett å annat
6  jahh vi säger så

Vi får väll se hur denna Sthlms resan artar sig det väntar ett å annat iaf,

Förhoppningsvis kommer min kompis Deji upp på onsdag till torsdag. I så fall är det inte omöjligt att jag bor en natt med honom på Hotell Diplomat och badar jacuzzi och äter marängsviss. Åh nej, hur kunde den här komma igen; svisch? sviswch? HURSOMHELST det skulle vara AWESOME. Han är nämligen också KRYM. Och då kan vi spendera dagen på American Apperal, fika på söder, sola på NK taket med en latte och cigg, middag på Vapiano för att sedan avsluta på torget där vi står vid baren och försöker ragga till oss gratis drinkar. Deji har visserligen råd att köpa eget (jag vet detta eftersom han har köpt så mycket till mig att jag inte ens kan räkna). Men han gillar utmaningen i att försöka få saker gratis. så det ligger i hans gener att tigga, kan man säga

Vi hörs imorgon kväll alla fans 
Freddie å deji

En trevlig godnatt sång smack


Hej du, klockan slog kvart i 7!


Idag har varit en himmla seg och nästan meningslös dag, cyklade till affären för att handla både det ena å det andra, när jag kommer hem får jag skit av brorsan för att ha käkat upp hand mat, så då fick jag hoppa på cykeln igen för en "Tempo shop number 2" det var inte så givande å till råga på allt har jag fått jaga min katt 1700 elva gånger som rymmer ut å sen drar in en massa skit!.
Vi håller på att välta jord utanför eftersom huset är nybygt å det inte finns ngn gräsmatta är det ett aktivt projekt, å det suger! tur att jag slipper göra det hårda jobbet iaf^^ ibland är det gött att vara född till speta man slipper oftast dem fysisktkrävand arbeterna, jag nöjer mig med att hoppa omkring å så gräsfrön när det närmar sig.Resten av dagen skall jag ägna åt att packa å städa inför morgondagen, Jag skall ringa och kolla om simhallen har en ledig soltid den närmsta timman också.
i helgen hörde jag en skit go mix från Pirates of Caribbean tänkte att ni kanske skulle vilja smaka lite disney remix!

Here u go hoe ! 


Fresh Fish

Härromdagen kikade jag in på Fresh Fish hemsida.
Det var intressant för där hittade jag en å annan bild från plåtningarna efter modevisningsdagarna som hölls i majorna för ca 4 veckor sen.
Det var också första gången i svensk historia som Vitryskamodet visades på en svensk modemässa.
och man kan inget annat än vara inponerad på vitryssarna, med deras talanger och grymmt snygga ansikten,
Det var några barnkollektioner som visades upp av 5 åriga barn som hade grym diciplin å nästan läskigt bra höftrörelser i sin gångstil
Yeah yeah
3 dagar med mycket glädje och festande  här är 3 bilder från plåtningarna

Väskan är gjord av gamla rispåsar. och jag tycker den är grym. Designern ville ha entt neutraltplatt så att fokus undervisningen skulle läggas på väskan. Men jag undrar om en slimmad catsuit var ett så bra val..

Designern som sydde denna outfitt hette erik och det visade sig att han och jag på något snettvänster hade släktband, kul kul cykelhjul

Det här får jag säga var mitt favoritplagg, väldigt bekvämt och slappt, men en omvändskräddning där skjortans baksida var framsidan i en illution av en fluga i nacken

Morning Morning sunshines

Idag vaknar jag upp med strålande solsken rakt i ansiktet, typiskt att man glömde dra för persiennerna igår, men ganska skönt var det endå får jag säga.
morgonen har börjat men en liten "klick" huvudvärk, som vi för gudsskull får hoppas inte bryter ut till något mer är just bara en liten klick huvudvärk!
Idag skall jag om vädret håller i sig, sola. annars får det bli en sväng om solariet, Måste hålla upp brännan när man väl har fått en
jag skall alldeles strax gå upp å göra mig en smoothie "MMMmmm" till min smoothie skall jag ha mackor

Mackor :  1 smör,  2 ost, 3 Gurka, 4 Aromatkrydda

Smoothie :  1 vanilj Yoghurt,  2 frysta bär,  3 en färsk banan, 

Typ så där änna !

Smoothie ala doobie


PÅSKLOVET BEGINS

Nu har klockan passerat midnatt och det är en ny start på en ny vecka, PÅSKLOVET !
det skall bli skönt med lite ledighet från skolan, jag borde väll igentligen plugga upp dem resterna jag har, men detta lovet skall jag ta för ett lov å bara njuta!
På tisdag blire en tripp till sthlm med förhoppningsvis en hel del spännande och trevliga äventyr!

klockar är way past läggdags så jag skall ta å knoppa nu.

Sov så gott

Välkommen till min nya blogg!

Heej och håå! 
Då kom dne dagen man inte trodde skulle och och det man förlängesedan lovat och intalat sig själv aldrig skulle få hända, Men så skaffade sig Freddie Johansson slutligen sig en alldeles egen blogg. Otippat enligt mig själv eftersom jag alltid rättat mig efter Orden " blogg är till för människor med needing för bekräftelse" å tjaa.. Det kanse är här jag hamnat om inte annat är mitt syfte att bli den nya brunettbello å tjäna en massa pengar och få dansa fina valsen i Let's Dance med Elisabeth Haglund. För skulle jag någon gång dansa i Let's dance så skulle det varit tillsammans med Elisabeth! Kvinnan har stil och klass och med sin mittbena till fluff är hon en art värd att beundra.
Nog om Elisabeth.
Som sagt otippat med en bloggstart så här i början på april, inte för att vikten ligger i månaden april, bara allmänt otippat. Vi får se hur länge jag kommer hålla denna sida i liv, men jag försäkrar er om att ett par veckor skall det finnas något att läsa om, för spännande saker komma skall.

Och med en bild på min sköna avrundar vi mitt första inlägg
Undersköna Elisabeth Höglund
Over and out
"SMACK U ALL OVER"

RSS 2.0